Om Beck Marketing

Beck Marketing er startet i 2017 og har hjemmebane i det skønne Vandkantsdanmark - tæt på hvor dette skønne billede er taget.

 

Jeg har min marketingbaggrund primært fra oplevelsesindustrien og detailhandlen og er desuden uddannet Social Media Manager og Web Marketing Manager ved IBA i Kolding - og er ekspert i grafisk opsætning.

 

I dag arbejder jeg hos virksomheder fra en bred vifte af brancher, og ser det som en styrke at kunne kombinere min viden fra de forskellige brancher og finde synergier - til gavn for alle.


Uanset hvor lille eller stort dit marketingbehov er, så er jeg klar til hjælpe dig. Jeg ser med nye øjne på din virksomhed og glæder mig til at bidrage med synlighed og skabe succesfuld markedsføring. 

 

Jeg arbejder struktureret og holder mange bolde i luften. Hvis vi har lavet en aftale, eller jeg har en deadline, kan du altid regne med, at jeg overholder aftalen og leverer dit materiale til tiden.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail. Jeg kommer også gerne forbi til en snak om, hvordan et eventuelt samarbejde kunne se ud.

 

 

Camilla Beck