LinkedIn: Kan du nøjes med "Fedt mand!"?

 

Få inspiration til, hvordan du får skrevet den helt rigtige kommentar, når du deler et link eller et opslag på LinkedIn.

 

 

Husker du at tilføje en kommentar, så giver det ekstra værdi for dit netværk, når de ser dit opslag. Mere specifikt sagt, så finder læseren ud fra din kommentar ud af, hvorfor du deler opslaget, eller læseren forstår din relation til det opslag, du deler. Sidst, og vel nok aller vigtigst, så er der større sandsynlighed for at læseren vil stoppe op og læse lige netop DIT opslag, og ikke bare scrolle hurtigt videre ned ad siden.

 

Men hvad skal jeg skrive?

Vil du gerne i gang med at kommentere dine delinger, så står du måske med dilemmaet: Hvad skal jeg skrive? Kan jeg nøjes med bare at skrive ”fedt mand!”?

Til det vil jeg sige: Ja – nogle gange kan du godt nøjes med at skrive ”fedt mand!”, men jeg ville nok forsøge at variere min begejstring lidt. Her kommer et par eksempler til inspiration.

Spørg dig selv...

 

Hvorfor deler jeg det? 

Hvis du gerne vil vise, at du har deltaget i en event eller andet, så fortæl, at DU deltog og tilføj et par ord om din oplevelse af det. Var det et fedt arrangement? Er du stolt over, at have været en del af det? Var det supergod underholdning? Blev du klogere?

 

Hvad vil jeg opnå med min deling? 

Hvis du vil sætte fokus på noget, der sker på din arbejdsplads, så fortæl at der ”igen sker nye ting i firmaet” og gør evt. opmærksom på, hvad det betyder for DIT arbejde, eller hvad DU synes, man specifikt skal hæfte sig ved i historien.

 

Vil du gerne fremhæve den person, som har skrevet indlægget? 

Fortæl hvad din relation er til vedkommende, og hvad du gerne vil anerkende vedkommende for, eller hvorfor du gerne vil fremhæve ham eller hende. Husk at du giver ekstra value/rækkevidde til personen, hvis du husker at tagge vedkommende i dit opslag.

 

Deler du for at viderebringe viden til dit netværk? 

Så fortæl HVEM, du tænker, at denne viden har relevans for. Er det relevant for en specifik branche? Eller for dit lokale netværk måske?

 

Når du tilføjer en kommentar, så gør du dit opslag mere personligt og dermed mere vedkommende for DIT Linkedin netværk.

Krydr gerne med lidt humor, følelser eller endda en smiley, hvis det passer ind i sammenhængen.

 

Held og lykke med at kommentere!

 

 

 

Vil du læse flere artikler som denne, så klik her og tilmeld dig nyhedsbrevet