Iværksætterpakken

Er du sprunget ud som iværksætter og har startet egen virksomhed?

 

Det kan være en stor mundfuld at få det fulde overblik over, hvilke marketingtiltag du skal investere i og sætte gang i, når du starter op som iværksætter.

 

Derfor tilbyder jeg en personlig rådgivning for iværksættere, som skal sikre det optimale afsæt for din virksomhed, når du skal forsøge at skille dig ud fra mængden og skaffe dine første kunder.

 

Skal du lave en brochure? Hvad får du ud af at være på de sociale medier? Kan det svare sig at bruge avisannoncering?

 

Mulighederne er utallige inden for markedsføring. Derfor kan det godt betale sig at lægge en plan for de første par år. Du får overblik over udgifterne - og pengene løber ikke løbsk. 


For en fast pris på kr. 2.500,- kommer jeg med mine professionelle anbefalinger til, hvilke materialer og marketingtiltag du bør starte ud med som iværksætter.  

 

I prisen er inkluderet 3 mødetimer, samt en skriftlig opsummering på mine anbefalinger og råd. Du er velkommen til at fordele de tre mødetimer ud over en periode på fx. 6 måneder.

 

På den måde kan vi holde et opstartsmøde, hvorefter du kan sætte de første skibe i søen. Herefter kan vi mødes til et eller to opfølgende møder, hvor vi kan justere tiltagene og evaluere på din marketingplan.  


Vælger du efterfølgende at bruge mig til at kreere dine materialer, giver jeg 10% rabat på min normale timepris.

 

Tilbuddet gælder frem til et år efter du har startet virksomhed.

 

 

Kontak mig på 40 12 88 80 og få en snak om, hvordan du kan komme godt fra start.